Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Ekstra arbejdskraft til Byggeriet og Jern- og Metalindustrien

vikarer

Uanset om du mangler èn eller 10 vikarer, kan vi hjælpe. Vi ved, hvor meget det betyder at være fleksibel og være sikker på at kunne sige “ja” til en aftale, når muligheden er der. Vi ved også, at nogle projekter ikke går helt som planlagt, trækker ud og resulterer i dyre dagbøder. Vi kan hjælpe med at tilpasse bemandingen, så du kan komme rettidigt i mål.

Få vores 3 trin til flere kompetente vikarer og mere indtjening for din virksomhed

Trin: 1 Fortæl præcis, hvad du har brug for

Vi skal vide, hvad netop du har brug for i en medarbejder. Vi tager ikke bare den øverste i bunken, men udvælger den faglighed og erfaring, som du har brug for - derfor bygger vores anbefaling på research, viden og erfaring.

Trin 2: Få lavet en ordentlig kompetenceprofil

Dine forventninger og medarbejderens faglige profil skal stemme overens. Kun på den måde får du det optimale ud af samarbejdet. Derfor laver vi sammen en tydelig kompetenceprofil, som vi arbejder ud fra. Både når vi annoncerer, afholder interviews og udvælger de bedst egnede kandidater til dig.

Trin 3: Vælg et bureau, der har styr på lovgivningen

Alle regler og lovgivninger skal overholdes. Både for din, virksomhedens og vikarernes skyld. Det giver det bedste samarbejde og bedre resultater. Derfor er det vigtigt, at du vælger et vikarbureau, der har styr på lovgivningen.

Vikarer Odense

Vikarer i hele landet:

Spar penge ved at få en vikar, hvor jobbet skal udføres

Udlæggerpenge kan være en dyr post på budgettet, når du får opgaver langt væk. Men du behøver ikke betale udlæggerpenge, for med Procurs vikarer får du altid lokal arbejdskraft. Vi leverer vikarer i hele landet, og vores vikarer er bosiddende i det område, hvor arbejdet skal udføres. Det betyder, at det i langt de fleste tilfælde bedre kan betale sig at hyre en vikar end at sende dine faste medarbejdere langt væk på job.

Vikarbureau Odense

Det er dyrt at havne på forsiden

Ingen ønsker at havne på forsiden for at have begået fejl eller overset de små detaljer.  Det kan koste dyrt, både på renommeet og på pengepungen. Udenlandsk arbejdskraft er et område, hvor mange virksomheder er blevet hængt ud for ikke at have overholdt lovgivningen. 

Men for den enkelte arbejdsgiver kan det være uoverskueligt at sætte sig ind i alle reglerne. Det forstår vi godt. Det er derfor, du skal vælge et bureau, der har styr på reglerne. Det har vi, og derfor sikrer vi dig, at ansættelse, kontraktforhold og lønvilkår altid overholdes, uanset om det er danske eller udenlandsk arbejdskraft, du anvender.

Vi har styr på lovgivningen og sikrer altid, at du ikke skal være bange for at havne på forsiden. 

Betragt os som din (ekstra) personaleafdeling

Det kan være dyrt og besværligt at lede efter ny arbejdskraft. Både i kroner og ører, men også i forhold til den tid, du skal bruge. Derfor kan det godt betale sig at uddelegere opgaverne til en erfaren og branchevant partner. Når du vælger os som vikarbureau, får du din helt særlige personaleafdeling, som kender både dig og din virksomhed – og som ved, hvad I har brug for. Vi kan hjælpe dig med at planlægge fremadrettet og stå for håndteringen af jeres vikarer.  

Vores udvælgelse af vikarer er unik og tilpasset din virksomheds krav og forventninger, både fagligt og erfaringsmæssigt.  Derfor skal du aldrig bekymre dig om det praktiske ved at ansætte vikarer. Det klarer vi. Og imens vikarerne arbejder hos dig, har du os hele tiden tæt på, så du kan være sikker på, at samarbejdet kører på skinner.

Vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. 

Team Procur i Odense

Vikarer til din virksomhed

Skru op og ned for bemandingen i din virksomhed

Der er mange fordele ved at benytte vikarer. En af de vigtigste er, at det giver din virksomhed en helt anden form for fleksibilitet. Du kan nemt og enkelt skrue op og ned for bemandingen, når du har brug for det. Her får du både fleksibilitet og en kæmpe økonomisk fordel. 

Try & hire

Af og til vil vores kunder gerne fastansætte deres vikar, fordi opgaverne er der, samarbejdet fungerer og vikaren kender allerede virksomheden. Det ser vi som en fjer i hatten og har derfor valgt at tilbyde vores kunder muligheden for, gennem “Try and Hire”, at forlænge samarbejdet med vikaren efter aftalens udløb – uden at det koster dig en krone ekstra. På den måde har du mulighed for at bruge vikar-perioden som en prøveperiode før en eventuel ansættelse og på den måde være sikker på, at du ansætter den rette medarbejder. 

Faq

Ofte stillede spørgsmål om vikarer

Det kommer an på, hvad det er for et job, hvilke kompetencer du efterspørger, hvornår vikaren skal arbejde og flere andre forhold. Ofte tages et fast timebidrag ud over løn til vikaren og de sociale omkostninger – feriepenge mv. Du er altid velkommen til at få en snak med os om prisen på din næste vikar.

Når du benytter vikarer, vil de være ansat hos vikarbureauet. Procur sørger for den rigtige ansættelseskontrakt, udbetaling af løn, feriepenge, indberetning til skat mv. Til gengæld blander vikarbureauet sig ikke i planlægning og ledelse af arbejdet. Vikarbureauet står parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. For os er det et samarbejde.

Det er vigtigt for arbejdets udførelse, at du og dine vikarer forstår hinanden. Derfor sender vi kun vikarer ud, som kan begå sig på samme fremmedsprog som dig. Det er oftest engelsk eller tysk.

Vi leverer fagfolk til professionelle virksomheder. Og inden vi sender mandskab ud, har vi altid aftalt, hvilke kompetencer og erfaringer vikarerne skal have med sig. Skulle det alligevel ske, at du ikke er helt tilfreds, kan du naturligvis få skiftet vikaren ud.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.