Udenlandske vikarer er dygtig arbejdskraft
Har du brug for medarbejdere i en kort periode – men ikke tid eller ressourcer til at søge efter den rette arbejdskraft? Så kan vi hjælpe. Hos Procur formidler vi kvalificerede, udenlandske vikarer, primært til bygge- og metalindustrien.

Vi sikrer det rigtige match
Hos os får du ingen standardløsninger – vi sørger for unik rekruttering til hver enkelt opgave og hver enkelt virksomhed. Det gør vi for at sikre, at vi finder den rette medarbejder til det rette job.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine krav og forventninger til medarbejderen. Vi spørger ind til, hvilke faglige kompetencer vikaren skal have og hvilke opgaver vikaren skal løse for dig.

Vores vikarer kommer fra Polen, Slovakiet, Ungarn, Rumænien, Bulgarien og Tjekkiet og som udgangspunkt er vikaren engelsktalende, medmindre andet aftales.

Med en vikar fra Procur får du:
 Dygtige og loyale medarbejdere, der matcher din efterspørgsel
 Løst et akut behov for arbejdskraft i en kortere periode
 Sikkerhed for, at alle regler overholdes jf. Vikarlovgivningen
 Frigivet tid – idet vi håndterer det praktiske omkring rekrutteringen

Forventninger til din kommende vikar
Sammen med dig udarbejder vi en kompetenceprofil, som danner rammen for hele rekrutteringsprocessen. Denne sendes til vores udenlandske rekrutteringskonsulenter, som gennemfører rekrutteringen. De finder den person, der bedst matcher dine krav og forventninger og fremsender CV’er til din godkendelse.

Vi tager hånd om alt det praktiske
Når den rette person er fundet, tager vi hånd om alle de praktiske opgaver i forbindelse med rekrutteringen. Vi arrangerer vikarens rejse, bestiller dansk cpr-nr., sundhedskort og skattekort, og hjælper med at finde en bolig, hvis der er behov for det.

Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine kerneopgaver og trygt lade os tage hånd om alt det praktiske.

Skal vi finde din næste vikar?
Så kontakt os i dag – vi er specialister i unik og kundetilpasset rekruttering. Vi er altid i tæt dialog med kunden, både før og under ansættelsen for at sikre et godt forløb for både vikar og virksomhed.

Faggrupper

Procur Vikar leverer dygtige svejsere til industrien, med eller uden certifikater. Vi har gode erfaringer med certifikatsvejsere, bl.a. til det maritime område, medicinal- og fødevareindustrien. Bemærk at vi skelner imellem svejsere og klejnsmede ud fra følgende parametre: En klejnsmed vil typisk hæfte en konstruktion op ud fra tekniske tegninger, hvorefter svejseren fuldsvejser konstruktionen. Ofte er der et vist overlap mellem de to stillingsbetegnelser, men som udgangspunkt er de adskilte.
Vi leverer dygtige klejnsmede til industrien og har gode erfaringer, både med de sorte og de rustfaste smede. Det kan være alt fra montageopgaver til konstruktionsbygning fra tegninger. Lad os tage en snak omkring opgaven, så finder vi den rigtige mand. Bemærk at vi skelner imellem svejsere og klejnsmede ud fra følgende parametre: En klejnsmed vil typisk hæfte en konstruktion op ud fra tekniske tegninger, hvorefter svejseren fuldsvejser konstruktionen. Ofte er der et vist overlap imellem de 2 stillingsbetegnelser, men som udgangspunkt er de adskilte.
I Procur Vikar har vi erfaring med at leverer et alsidigt udvalg af CNC-operatører og programmører, inden for mange forskellige operativsystemer og maskintyper herunder bukkeoperatør, laserskærer, fræser, drejer, boreværk samt svejserobot.
Der findes mange typer af dygtige maskinførere, og vi har gode erfaringer med at finde folk til bl.a. gravemaskiner med og uden gps, minigravere, dumpere, kraner samt teleskopløftere.
Vi leverer mandskab til jord og beton området herunder jernbindere, armeringsmedarbejdere, elementmontører, støbefolk og håndmænd.
En tømrer er ikke bare en tømrer! Vi er gode til at levere tømrere, som har specialiseret sig på forskellige områder, herunder tage, døre/vinduer, køkkener og interiør, nybyg og gips, skibstømrer og snedkere.
Vores dygtige elektrikere går på mange alsidige opgaver, herunder nybyg, det maritime område, tavlebyg, industrielektrikere, alarm og CTS.
Procur Vikar er dybt forankret i malerbranchen, hvor vi leverer folk til bygningsmaling inde som ude, spartelfolk (hånd og pumpe), overfladebehandlere til maritim eller industri, autolakerer til direkte ansættelse.
Vi leverer både nedbrydere, saneringsmedarbejdere, håndmænd og maskinførere til nedbrydningsbranchen og kan være behjælpelig med at finde folk som har PCB, asbest eller andre certifikater.
Selvom vores kerneområder er byggebranchen og metalindustrien, leverer vi også til andre brancher. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi har eksempelvis leveret følgende typer af mandskab; – Formstøbere, epoxy til vindmølleindustri – Skovarbejdere – Industribagere – Køkkenmedhjælpere – Mekanikere – Hydraulikere – Elevatormontører
Copy link
Powered by Social Snap