Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Sådan kan et vikarbureau skabe værdi for virksomheden

Vi er ikke bare et vikarbureau.

Procur er ikke bare et vikarbureau. Vi håndterer nemlig alle ansættelser som rekrutteringsopgaver, så virksomheden får den helt rigtige medarbejder til opgaven. Læs her, hvordan vikarer skaber værdi for din virksomhed.  

I Procur ved vi, at vikarer skaber værdi:

  • Kvalificerede vikarer kan betyde, at virksomhedens ledelse kan takke ja til ordrer, som ellers ville gå til konkurrenten.
  • Vikarernes indsats kan betyde, at virksomheden kan overholde aftaler om tid, mængder og kvaliteter, selv i perioder med ekstra arbejdspres eller medarbejderfrafald.
  • Vikarerne kan blive nye fastansatte medarbejdere. Det kan være en fordel, at vikar og virksomhed får afprøvet samarbejdet, før en eventuel fastansættelse.

Procur leverer kvalificerede medarbejdere, som har kompetence og erfaring til at løse netop de opgaver, der er behov for hos dig.  

Vi håndterer hvert eneste vikariat, som var der tale om ansættelse i et fast job. Og en del af vores vikarer fortsætter faktisk med at arbejde for kunden, når vikariatet udløber.

Læs også: Vikarbureau i Odense der kan skabe resultater for din virksomhed

Vikarbureau Odense

Vi går op i godt samarbejde mellem virksomhed og vikarbureau

Vi leverer overvejende mandskab til længerevarende opgaver. Et vikariat er – for os som vikarbureau – ikke bare et leverandørforhold, hvor vi læsser en vare af på rampen. Først og fremmest fordi vi arbejder med mennesker, men også fordi vi betragter hver eneste kundekontakt, som begyndelsen på et langsigtet samarbejde.

Vi går op i at skabe de bedst mulige forudsætninger for de ansættelsesforløb vi er involverede i. Og det lykkes bedst i et nært samarbejde mellem kunde og vikarbureau.  

Jo bedre alle parter deler relevant, korrekt og rettidig information – og giver kvalificeret feedback, des bedre et samarbejde kan vi udvikle mellem kunde, vikar og vikarbureau.

Vi tager hånd om vores vikarer før, efter og undervejs i ansættelsen

Det skal være nemt for dig at have vikarer ansat. Vi hjælper dig til at få den bedst mulige medarbejder, og vi hjælper vikarerne med alle de praktiske ting, de har brug for – leje af bolig, oprettelse af danske bankkonti, planlægning af rejseaktiviteter, transport, fif om fritidsaktiviteter samt alle formaliteterne:
håndtering af CPR-nummer, sundhedskort, skattekort, skat, feriepenge mv. Måske endda hjælp til læge- eller tandlægebesøg, hvis det skulle blive aktuelt.

Vi har tilknyttet erfarne rekrutteringskonsulenter, som taler vikarernes modersmål og kender forholdene i vikarernes hjemlande. Det betyder en bedre udvælgelse af vikarer, fordi vi er specifikke i forhold til, hvad det er vores kunder efterspørger, og hvad der er muligt, både i forhold til fagliglighed og arbejdserfaring. På den måde finder vi den bedst mulige vikar til jobbet, og kan rådgive vores kunder om udfordringer og muligheder i markedet.

Vikarbureau Odense

Vi bruger tid på afklaring af kundens behov

For at kunne leve op til kundernes forventninger, og vores egne kvalitetskrav, er det vigtigt, at du, som bestiller af arbejdskraft, sætter tid af til en afklaringssamtale hos vikarbureauet.

Afklaringssamtalen sikrer dig, at vi kan søge efter, og udvælge, de bedst egnede kandidater til jobbet.

Vi går op i, hvilke maskiner, styringssystemer og metaltyper vikaren skal arbejde med, om vikaren skal svejse oppefra og ned eller udefra og ind, om tømreren skal tage sig af det grovere tømrerarbejde, eller han skal udføre finere apteringsopgaver, eller om malere skal være 100-metermester i hvide maling og rulle, eller der skal laves marmorering på søjler i en fredet bygning. Og så er vi selvfølgelig interesserede i dine produktionsforventninger.

Vi har øje for detaljerne og derfor er planlægning vigtig, fordi vi ved, at det øger kvaliteten i arbejdet og udbyttet for dig som kunde. Og sikrer at ansættelsen foregår ”lige efter bogen” – den rigtige ansættelseskontrakt på de rigtige vilkår. 

Læs også: Undgå at skulle betale udlægger penge og diæter

Sådan får virksomheden den bedste vikar

Her får du vores 3 bedste tips til virksomheder, der vil ansætte vikarer:

Vær realistisk – lad være med at bede om en ”enhjørning”

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi får forespørgsler, der er meget, meget vanskelige at løse!

Af og til bliver vi bedt om at finde en vikar med en helt særlig sammensætning af kompetencer og erfaring, som skal kunne starte i morgen, og som i øvrigt ikke stiller særlige krav om aflønning for sin indsats. Det kan virke lige så vanskeligt at løse, som at fange en enhjørning!

Lad os slå fast, at vi altid vil gøre vores bedste. Både for vores kunder, vores vikarer og vores langsigtede samarbejde, men vi kan ikke levere det umulige og må, i de situationer fortælle vores kunde;

  • At vikarer med kompetencer der er mangel på, tager lidt tid at finde.
  • At vikarer der vil gå til en lav timeløn, formentlig ikke er de bedste til opgaven.
  • At de vikarer der kan starte i morgen, muligvis netop er til rådighed ”nu”, fordi de ikke er de bedst kvalificerede.

Det er selvfølgelig nemmere for os at levere kvalificerede vikarer, når du skal bruge dem, hvis du er realistisk i forhold til rådighed, løn og kompetencer, og kommer til os i rimelig tid. Så kan det vanskelige måske alligevel lade sig gøre.

Læs også: Vi har holdninger til godt håndværk – også når det handler om mandskab

Effektivt vikarbureau

Vær parat til at betale (en smule) mere for at få den rette vikar NU!

Du skal vide, at vikarbureauer i Danmark er i konkurrence med mange vikarbureauer, ikke bare i Danmark, men også rundt omkring i Europa. 

Vikarerne vil betales bedst for deres tid og indsats, og derfor rejser de selvfølgelig derhen, hvor de får mest for deres arbejde. Det betyder ikke noget for dem, om de skal tage til Billund, Bergen eller Bordeaux for at arbejde. 

Derfor kan det være nødvendigt at være klar til at give lidt ekstra for at få den rette mand til det rette job – i rette tid. Ofte kan fem eller ti kroner mere i timen være afgørende for, om du kan få din opgave løst. Og de få kroner det koster pr. uge kan være givet rigtig godt ud.

Overvej:

  • Hvad koster det at sige nej til en ordre på grund af mandskabsmangel? 
  • Hvad koster det i overtid, fordi du mangler kvalificeret arbejdskraft?
  • Hvad sker der, hvis du leverer for sent? – måske dagbøder? 
  • Eller i værste fald – hvad det betyder, hvis du mister din kunde?

Når det stilles sådan op, vil du sikkert erkende, at der kan være mange penge at tjene – eller spare – ved at ansætte den rette vikar i rette tid.

Husk, du altid kan afskedige vikaren, hvis han ikke lever op til de faglige krav, vi har aftalt inden opstart. Det er bedre at få vikaren på arbejde, hvor han kan bevise sit værd, end at være for tilbageholdende, så der ikke en nogen, der accepterer jobbet.

Læs også: Professionel mandskabsudlejning sikrer kvalificeret arbejdskraft

Sæt tid af til afklaringssamtalen med vikarbureauet

I Procur er vi ikke optaget af dag-til-dag vikariater. 

Vi hjælper gerne, hvor vi kan. Men vi er mere optaget af at levere en god og kompetent medarbejder til et længere vikariat, end at stille med ”den første, den bedste” til et akut og meget kortvarigt vikariat.

For os er det vigtigt at kunne levere dygtige medarbejdere, der har erfaring med opgaver, der minder mest muligt om den, vikaren skal løse hos dig. Derfor går vi op i, hvad den enkelte opgave går ud på. Hvad vikaren skal kunne præstere i omfang og kvalitet. Hvilke maskiner og udstyr de skal håndtere, hvilke certifikater du evt. har behov for, og hvor længe du forestiller dig, at du har behov for ekstra ressourcer.

Vi opfordrer vi dig til at kontakte os så tidligt som muligt, når du ved, der er behov for en vikar. Så udarbejder vi i fællesskab en præcis kompetenceprofil, så vi hurtigst muligt kan sætte søgningen i gang, og udvælge den bedst egnede kandidat, og sørge for at de praktiske udfordringer er løst, sådan at du kan nøjes med at fokusere på din egen forretning.

Når du har godkendt din vikar, og det arbejde han udfører, bliver du måske interesseret i at fortsætte samarbejdet med vikaren. Nogle kunder forlænger deres vikariat, nogle ønsker at kalde vikaren tilbage senere og gentage succesen med den samme vikar senere, mens andre ønsker at fastansætte vikaren. Det er det største skulderklap vi kan få, så vi hjælper gerne.

Kontakt os og få en snak om vikarer, der skaber værdi.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.