Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Vi bygger til og udvider forretningen

Hos os skal du altid kunne finde dine nye medarbejdere.

Vi har holdninger til godt og ordentligt arbejde. Og til at bidrage, hvor vi kan. I forbindelse med vores ”tilbygning”, har vi valgt at give en studerende mulighed for, at samle praktisk og markeds rettet erfaring som supplement til en teoretisk uddannelse.

De kommende måneder kan du finde Christian Monrad Mortensen på vores kontor i Odense. ”Monrad” har et datamatikerstudie bag sig, og har fokus på systemudvikling, særligt i forhold til arkitekturen i vores systemer, sådan at vi sikrer den bedst mulige databaselogik og effektivitet, når vi om kort tid udvider vores forretningsmæssige fokus.

Både kvalificeret dansk og udenlandsk arbejdskraft.

Hos Procur har vi har nemlig, langsomt men sikkert, bevæget os fra at være et vikarbureau, der udelukkende tilbyder vikariater, baseret på udenlandsk arbejdskraft, der rekrutteres til længerevarende opgaver indenfor byggeriet og i jern- og metalbranchen, til nu også at tilbyde vikariater baseret på herboende medarbejdere.

Derfor forventer vi fremadrettet, ikke alene at kunne medvirke med mandskab til længerevarende vikariater, men også at levere mandskab til en lang række jobs i andre brancher, som f.eks. fabriksarbejde, lager- og pakhusarbejde, kontor- og butiksarbejde.

Læs også: Sådan skaffer vi dig kvalificerede vikarer

Bliv vikar hos Procur.

Vil du være vikar hos Procur, så kan du indtil videre sende dit cv og en beskrivelse af dine erfaringer, certifikater, kørekort og informationer om, hvilke jobs – og i hvilke geografiske områder, du gerne vil arbejde via linket her; https://procur.dk/jobsoegende/

Læs også: Er Danmark åbent eller lukket?

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.