Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Undgå at skulle betale udlægger penge og diæter

Hvis du skal have løst en opgave, der ikke er lokaliseret i nærheden af din virksomhed, kan det være en både økonomisk og administrativ byrde at skulle udbetale diæter (udlægger penge) til dine medarbejdere. Men hvis du i stedet bruger et vikarbureau og deres vikarer, slipper du for denne post. Derfor oplever vi, at det ofte kan være en fordel for dig som arbejdsgiver at bruge vikarer i stedet for dine faste medarbejdere, når arbejdet skal udføres væk fra dine medarbejderes faste bopæl.

Indholdsfortegnelse

Hvad er udlægger penge?

Udlægger penge eller diæter, som det også kaldes, er en skattefri rejsegodtgørelse til dine medarbejdere, når de arbejder midlertidigt væk fra deres egen bolig. Denne rejsegodtgørelse består typisk af diæter til transport, logi, kost og andre småfornødenheder.

Udlægger penge udbetales som en kompensation for en gene medarbejderen får, fordi han/hun ikke kan komme hjem i sin egen seng. Dette gøres naturligvis for at sikre, at de har et sted at overnatte og spise, mens de er afsted.

Satserne i 2023 er:

Logi 238kr pr dag

Kost 555kr pr dag

Samlet en udgift på 793kr pr dag.

Vil du høre om fordelene ved at bruge et vikarbureau?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak

Hvornår har en medarbejder krav på udlægger penge (diæter)?

En medarbejder har krav på diæter, når de rejser til et andet sted for at arbejde. Det kan være som følge af en udstationering af virksomheden, eller når de skal deltage i et møde eller andre arrangementer vedrørende arbejdet. Som regel betaler virksomheden disse diæter direkte til den ansatte.

Brug et vikarbureau og slip for at skulle betale udlægger penge.

Når din virksomhed vælger at bruge et vikarbureau, så kan du slippe for mange administrative byrder og udgifter. Dette inkluderer altså også udbetaling af udlægger penge (diæter) til egne medarbejdere.

Det er nemlig vikarbureauet, der administrerer alt med løn til vikaren, sociale bidrag, feriepenge og andre udgifter. Da vikarbureauet ansætter vikarerne lokalt, har de ikke denne gene og behøver derfor ikke kompensation. Derfor er det ofte en god idé at bruge et vikarbureau i sådanne situationer.

Læs også: Hvad koster leje af arbejdskraft

Undgå diæter og udlæggerpenge

Gør som mange andre virksomheder.

At bruge vikarer til opgaver på en midlertidig arbejdsplads, der ligger væk fra din virksomhed, er meget brugt i mange brancher. Når du samarbejder med et vikarbureau, får du en fleksibel løsning, der muliggør arbejdsopgaver på flere forskellige lokationer rundt i landet. Det betyder også, at du vil have nemmere ved at sige ja tak til en ordre, når du har os i ryggen.

Tag fat i os, hvis du har spørgsmål af nogen art.

Vil du høre mere om fordelene ved at bruge et vikarbureau, eller har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd, vejledning og rådgivning.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.