Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Ukraine

Try and hire

Få en ny medarbejder på prøve inden du fastansætter

Try and hire er er en fleksibel og omkostningseffektiv måde at teste potentielle medarbejdere på, før de bliver en fast del af dit team. Der er betydelige omkostninger, både tid og penge, forbundet med at ansætte en ny medarbejder. Ikke alene skal du finde den perfekte person til jobbet, men du skal også sikre dig, at vedkommende passer godt ind i din virksomhedskultur.

Denne måde at ansætte på er lidt som en prøveansættelse, der giver dig mulighed for at afprøve en person i en periode, før du indgår en aftale om fastansættelse med medarbejderen. Hvis det ikke fungerer efter denne periode, kan prøveansættelsen afsluttes uden økonomiske eller tidsmæssige investeringer.

I dette blogindlæg vil vi hjælpe dig med at forstå try and hire og dets fordele – hvordan try and hire kan spare dig både tid, penge og ressourcer, når der ansættes nye medarbejdere.

Indholdsfortegnelse

Fordele ved try and hire

Der er mange fordele ved try and hire. Her er 3 af de vigtigste:

Try and hire er en omkostningseffektiv måde at teste potentielle medarbejdere på

Det kan være dyrt at ansætte en ny medarbejder, og særligt hvis du ansætter den forkerte. Men ved at bruge try and hire løber du ikke en stor økonomisk risiko. Du behøver bl.a. ikke at bruge penge på jobannoncer og tid på samtaler. Metoden  er en fantastisk omkostningseffektiv måde at finde den perfekte medarbejder med det rette match til din virksomhed.

Du kan afprøve medarbejderen i et vikariat, inden du forpligter dig.

Try and hire kan være yderst fordelagtig for både arbejdsgiveren og den potentielle medarbejder. For dig som arbejdsgiver kan det som sagt give mulighed for at afprøve kandidaten (eller flere kandidater), inden du ansætter en ny medarbejder permanent. 

For den potentielle medarbejder kan en prøveansættelse være en god måde at få værdifuld erfaring på. Det kan også hjælpe vikaren med at afgøre, om virksomheden og stillingen passer til vedkommende. Hvis det viser sig, at det ikke er tilfældet, har vikaren ikke forpligtet dig til at tage jobbet permanent.

Du slipper for rekrutteringsprocessen

Hvis du ønsker at undgå rekrutteringsprocessen, skal du prøve try and hire. Med try and hire kan du hurtigt og nemt finde kvalificerede kandidater uden at skulle igennem besværet med rekrutteringsbureauer og ressourcekrævende rekrutteringsprocesser. Try and hire er et fantastisk værktøj for alle typer virksomheder, uanset om de ønsker at besætte flere ledige stillinger eller kun én enkelt.

Hos Procur Vikar har vi en stor database med kandidater, der er kvalificerede til en lang række stillinger, så du kan være sikker på at finde den perfekte kandidat til din virksomhed. På en måde kan man sige, at vi gør det arbejde for dig, som du ellers selv skulle have gjort.

Afprøvning af medarbejder

Sådan kan et vikarbureau hjælpe dig med try and hire

Tal med dit vikarbureau om, hvordan de kan stille vikarer til rådighed med mulighed for at blive fastansat senere. I en prøveperiode evalueres vikarens/kandidatens præstationer for at afgøre, om de skal ansættes. 

Hos Procur hjælper vi virksomheder med at få kvalificeret arbejdskraft og i alle vores vikariater kan der indgå try and hire. Vi hjælper dig gerne med at afprøve nye medarbejdere. Hvis du er usikker på, hvordan det fungerer, kan du tage fat i os og få gode råd og vejledning.

FAQ

Try and hire er en fleksibel og omkostningseffektiv måde at teste potentielle medarbejdere på, før de bliver en fast del af dit team. Ved at ansætte en ny medarbejder på en prøveansættelse kan du spare tid og penge og samtidig sikre, at den nye medarbejder passer godt til din virksomhedskultur.

Hvis du er virksomhedsejer, skal du kontakte dit vikarbureau eller rekrutteringsbureau og lade dem hjælpe dig. Vikarbureauer kan hjælpe virksomheder med at finde de rigtige medarbejdere til det rigtige job, hvilket kan spare dig både tid og penge. 

En af fordelene er, at det minimerer den økonomiske risiko for dig som virksomhedsejer. Ved at bruge denne model at ansætte på, prøver du i bund og grund at se, om vedkommende passer godt til din virksomhed. Hvis det viser sig, at de ikke passer godt ind, har du ikke mistet andet end den løn som vikaren har fået.

En anden fordel ved try and hire er, at det giver virksomhedsejere mulighed for at finde den rigtige medarbejder. Det er ikke alle, der passer perfekt til alle stillinger, så det er vigtigt at have en proces på plads, hvor du kan teste forskellige kandidater, før du træffer en endelig beslutning. Try and hire giver virksomheder mulighed for at gøre netop dette - at afprøve forskellige kandidater, indtil de finder den person, der er den helt rigtige.

Tag os med på råd næste gang du mangler medarbejdere

Der er som sagt mange faktorer, der skal tages i betragtning, når man ansætter en ny medarbejder. Ved at afprøve potentielle medarbejdere, før de bliver faste medlemmer af dit team, kan du afhjælpe nogle af de bekymringer du må have og spare tid og penge i det lange løb ved at undgå at ansætte en person, der ikke fungerer som forventet. 

Tal med os i Procur om, hvordan vi kan tilbyde fleksible bemandingsløsninger. Hvis du er klar nu eller ønsker flere oplysninger om, hvordan vi kan være behjælpelig, er du altid velkommen til at give os et kald.

Del blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.