Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Tilbage til ”Business as usual”?

Har I en særlig plan for at vende tilbage til ”Business as usual”?

Det har vi! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været mere stille på kontoret, end vi bryder os om. Det har været noget af en udfordring at gå fra iværksættervirksomhed, til driftsvirksomhed og til forretningsmæssigt tæt på ”fuld stop” på bare to år.

Men det har været en virkelig god lejlighed til at stoppe op og give hele butikken et servicecheck. Vi har gennemgået forretningsplan, strammet forsyningskæden, justeret kontrakter, revideret forretningsbetingelser og indgået aftale med nye samarbejdspartnere. Og så er vi blevet ret gode til Skype, Zoom, netværksmøder uden at mødes. Og til ”is i maven”. Lige om lidt vil nogle af resultaterne kunne opleves IRL.

I går havde vi fornøjelsen af en ekstern sparringspartner, idet Evabeth Mønster fra LMI Danmark A/S, afviklede en workshop hos Procur, hvor emnet var vores egen virksomhedskultur, vores overbevisninger, værdier – og vores faktiske forretningsmæssige adfærd. En rigtig fin øvelse, som klart kan anbefales.

Har du lyst til at få andre øjne på din forretning, kan Evabeth klart anbefales. Og tilbage til ”Business as usual”….det kommer Procur ikke!

Mød Evabeth her 

Læs også: Vi skal tilbage på sporet

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.