Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Som virksomhedsejer ved Du, at tid er penge

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at der er en måde at købe mere tid på? Hos Procur ApS er vi ikke bare endnu et vikarbureau, men en strategisk partner, der skaber værdi for din virksomhed ved at levere de rigtige mennesker til det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

Indholdsfortegnelse

Hos Procur ApS forstår vi værdien af vikarer:

Vil du vide mere om Procur ApS?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak

Vi tror på at bygge langvarige relationer med vores kunder

Vi håndterer hver opgave som en rekrutteringsopgave, der sikrer, at du får den mest egnede kandidat til jobbet. Vi tror på at bygge langvarige relationer med vores kunder, og vi forstår, at nøglen til et vellykket partnerskab er klar, rettidig og relevant kommunikation.

Men vores engagement stopper ikke med kunden. Vi tager også hånd om vores vikarer, hjælper dem med praktiske ting som bolig, oprettelse af bankkonto og endda læge- eller tandlægeaftaler, hvis det er nødvendigt.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter taler vikarernes modersmål og forstår deres hjemlands forhold, hvilket gør os i stand til at vælge den bedst mulige kandidat til dine behov og guide dig gennem de udfordringer og muligheder der måtte komme.

Langvarige relationer med vores kunder

Men for at levere det bedste resultat har vi brug for dit samarbejde.

Her er 3 tips til dig som virksomhedsejer, der ønsker at ansætte vikarer:

Vær realistisk

Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov, men vi kan ikke udføre mirakler. Forstå, at det kan tage tid at finde højt kvalificerede vikarer, og de, der er villige til at arbejde for lavere lønninger, muligvis ikke er det bedste match til jobbet.

Gør dig selv mere tiltrækkende for vikarerne

Vi konkurrerer med vikarbureauer i hele Europa og for at tiltrække de bedste vikarer er det vigtigt, at din virksomhed fremstår som attraktiv. Ofte kan endda en lille stigning i timelønnen eller andre forhold være afgørende for at få arbejdet gjort og undgå at miste en ordre.

Tag dig tid til en snak med os

Dette sikrer, at vi kan finde de bedst egnede kandidater til dit job. Jo mere vi ved om dine behov, jo bedre kan vi hjælpe dig.

Vi er her for dig næste gang du har brug for ekstra hænder?

Husk, en god vikar kan spare dig penge i det lange løb. Overvej omkostningerne ved at afvise ordrer på grund af mangel på personale, betale overtid eller endda miste en kunde på grund af en forsinket levering. Med den rigtige vikar kan disse problemer mange gange undgås.

Hos Procur Vikar tror vi på at skabe værdi gennem mennesker. Så næste gang du har brug for ekstra hænder, skal du ikke bare tænke på det som at ansætte en vikar; tænk på det som at købe mere tid. Lad os arbejde sammen om at sikre din succes.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.