Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Skal de bedste vikarer stå af i Bergen, Bordeaux eller Billund?

Ferien er slut og vi er helt klar til at finde det allerbedste mandskab til din virksomhed.

Og nej, vi har hverken været i Bergen, Bordeaux eller Billund. Men vi er tilbage på kontoret, på byggepladserne, værkstederne, havnene, og hvor vi nu knokler for at skaffe kvalificeret arbejdskraft og dygtige vikarer, der kan hjælpe til at få opgaverne løst rundt om på de mange arbejdspladser, hvor der stadig er fuld fart på.

Det er ikke kun i Danmark, der er godt gang i sagerne. Og det er derfor de tre byer dukker op igen. For os er den største udfordring som vikarbureau faktisk ikke at finde fagligt dygtige og erfarne støbere, svejsere, malere, arbejdsmænd, smede, brolæggere, maskinarbejdere, tømrere, eller andet. Vi kender markedet og ved, hvor vi skal finde de kompetencer, vores kunder efterspørger.

Der er konkurrence om den mest kvalificerede arbejdskraft

Men der er jo andre lande end Danmark, hvor det kniber med at skaffe mandskab. Hvor der også er stor søgning efter medarbejdere til byggeriet eller til jern- og metalindustrien. Derfor bliver der selvfølgelig konkurrence om at få kabalen til at gå op, så de rette vikarer kommer på arbejde i de rette virksomheder.

Læs også: Få kvalificerede vikarer med hjælp fra dit vikarbureau.

Kvalificeret mandskab

Vikaren vælger naturligvis det sted med de bedste arbejdsvilkår

Der er formentlig ikke mange af os, der har mulighed og råderum til kun at vælge job efter vores personlige interesser, og undlade privatøkonomien fra ligningen. Og det samme gælder selvfølgelig for de mange vikarer, der uge efter uge skal forholde sig til, hvor lønnen skal komme fra i næste uge. Der er tilbud nok at vælge mellem, og når vikarerne alligevel skal rejse fra familie, venner og deres egen gode seng, kan de vel ikke bebrejdes at ville sælge deres tid bedst muligt. Det bedste job, de bedst mulige arbejdsvilkår, og den bedst mulige løn.

Vikarerne har rigtig mange tilbud at vælge imellem. Om de vælger at stå af i Bergen, Bordeaux eller Billund for at arbejde, betyder ikke det store for dem. Men det kan det jo godt gøre for dig og din virksomhed, hvis du ikke vil nøjes med en ”tilfældig gut, en gang ved lejlighed”, men vil have arbejdskraft, der kan bidrage positivt til din virksomhed.

Læs også: Hvilke regler skal dit vikarbureau spille efter

Lidt at tænke over inden du går i gang med at finde dine drømme vikarer

Der er tre elementer, der ofte går igen i de bestillinger, vi modtager;

  • En fagligt enormt dygtig og flittig medarbejder.
  • En medarbejder, der er ”til at betale”.
  • Og en medarbejder, der kan og vil starte ”i eftermiddag”.

Vi kan sagtens levere alle tre elementer. Men for at sætte branchens udfordringer lidt på spidsen, ”joker” vi med, at vores kunder kun må vælge to af de tre elementer. Og det er der selvfølgelig en forklaring på.

  • Den fagligt dygtige kandidat, der ikke stiller krav til løn, er formentlig i job. Hvornår er han ledig?
  • Den ledige medarbejder, der ikke stiller særlige krav om løn, er han mon tilstrækkeligt dygtig?
  • Den fagligt dygtige vikar, der er villig til at smide, hvad han har i hænderne, hvad koster han?

Opsummering

Nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at det er umuligt at rekruttere dygtige medarbejdere, der kan og vil møde på arbejde med et rimeligt varsel. Men det er en forklaring på, hvorfor det svære nogle gange tager lidt længere tid.

Overvejer du at ansætte midlertidig arbejdskraft, anbefaler vi, at du benytter et vikarbureau, der ikke bare vil sælge en medarbejder ”her og nu”, men at du vælger et bureau, der kender markedet og ved, hvad det kræver at lykkes med det rette mandskab i rette tid. Og som ansætter på de rette vilkår.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.