Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Vores grundige rekruttering betyder dygtigere medarbejdere til dig og din virksomhed …

Rekruttering

Det betyder også færre bekymringer og mere overskud i din arbejdskalender. Vi benytter en gennemprøvet og effektiv rekrutteringsproces, men vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed, dine behov og særlige krav, når vi ansætter medarbejdere til dig.

Målrettet

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, dine behov og særlige krav

Kompetent

Du får en samarbejdspartner, der har prøvet det mange gange før

Enkelt

Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med ansættelsesprocessen

Rekruttering Odense

Det kræver tillid at uddelegere

Men det er det hele værd, fordi det giver dig bedre muligheder for at fokusere på det, du er bedst til, i stedet for at skulle bøvle med papirarbejde og administrative problemer.

Når du uddelegerer din rekruttering til Procur, er du garanteret en samarbejdspartner, der har prøvet det mange gange før. Også i din branche. Erfaringen siger, at det er en stor fordel både for din pengepung og for din kalender. Vi er vant til at udvælge de rigtige medarbejdere til vores kunder. Og vi kan tage os af alt det praktiske i forbindelse med ansættelsesprocessen. 

Læs også: Vikarbureau med holdning

Med os på holdet får du den mest kvalificerede medarbejder i hus.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at håndtere hele rekrutteringsprocessen. De fleste af vores kunder kommer til os for at få hjælp til at udvide deres team med en ekstra medarbejder, men kan eller vil ikke selv stå for processen.

Vi finder frem til de mest kvalificerede og bedst egnede medarbejdere gennem målrettede jobannoncer, samtaler, research af kandidatens referencer og evt. DISC-test af kandidaternes person- og arbejdsprofil, så vi kan sikre, at der ikke kommer nogle grimme overraskelser bagefter.

Når du har haft mulighed for at vurdere de udvalgte kandidater, skal der træffes en afgørelse om, hvem du vil tilbyde ansættelse i din virksomhed.

Rekruttering Team Procur
Rekruttering Odense

Med en DISC-personligheds analyse får du den helt rette spiller på holdet

DiSC er et værktøj til at lave personprofiler. Ved at lade kandidaten svare på en række spørgsmål, får vi et billede af vedkommendes typiske adfærd og prioritering. Den viden kan være værdifuld, når den endelige beslutning om ansættelse skal træffes, fordi den fagligt bedste kandidat ikke nødvendigvis er den, der fungerer bedst med ledelsesstilen i virksomheden eller indgår bedst i samarbejdet med de øvrige medarbejdere.

I Procur er vi godkendt til at lave DISC-profiler. Vi bruger analysens resultat til at komme hele vejen rundt om både virksomhed, job og kandidat, inden den endelige beslutning skal træffes. For os er det vigtigt at have det bedst mulige grundlag for at sikre det rette match.

Vores 3 trin til en effektiv rekruttering

Trin 1: Målrettet kampagne

En grundig forberedelse og en målrettet kampagne er alfa og omega for at finde den rette kandidat. Jobannoncen skal give et klart billede af de faglige og arbejdsmæssige krav, din nye medarbejder skal kunne indfri.

Trin 2: Grundig Kandidatscreening

Når vi har sikret, at de arbejdsmæssige forudsætninger er tilstrækkelige, og vi er overbeviste om at medarbejderen kan løfte både nuværende og ventede opgaver, gennemfører vi en grundig screening. Her tjekkes kandidaternes faglige, personlige og sociale kompetencer. Desuden sikrer vi, at forventningerne i et evt. fremtidigt samarbejde er afstemt.

Trin 3: Test og vurdering af de 3 bedst egnede kandidater

Når screeningen er gennemført, udvælger vi et forud bestemt antal kandidater, som vi vurderer egnede til jobbet. Kandidaterne gennemfører en DISC-personlighedsanalyse, og sammenholdt med den forudgående screening og grundige interviews udvælges de kandidater, vi anbefaler, at valget står mellem. Efter udvælgelsen sørger vi for, at det juridiske er på plads, at ansættelseskontrakten er i orden, og at alle er klædt godt på til det videre samarbejde.

Rekrutteringsbureau Fyn

Faq

Ofte stillede spørgsmål om rekruttering

Prisen på en rekruttering kan afhænge af mange ting. Inden du beder andre om at rekruttere, bør I drøfte gensidige krav og forventninger, herunder hvor mange kandidater, du ønsker at vurdere, om der skal gennemføres tests, laves annoncering, eller om rekrutteringen skal ske ”i tavshed”. Prisen kan aftales som en procentdel af medarbejderens årsløn, en pris pr. ydelse eller en fast pris for ”hele pakken”

Det er sjældent, at en rekruttering ikke virker. Men skulle det ske, at kemien ikke stemmer, at medarbejderen ikke performer i de nye rammer, eller at jobkravene oversættes forskelligt, kan en ophævelse være nødvendig. Skulle det ske, genoptages rekrutteringen uden omkostninger for dig.

En dygtig rekrutteringskonsulent forstår din branche, din virksomhed og dine behov lige så godt som du selv. Men ser nye medarbejdere helt objektivt, og matcher medarbejdere med jobs, uden din evt. vanetænkning eller indforståethed. Og tænker også dig og din ledelsesstil med i vurderingen af din nye medarbejder.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.