Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Hvad er den rigtige pris på mandskabsudlejning?

Få priser på mandskabsudlejning fra samarbejdspartnere der matcher dine behov.

Skal du bruge vikarer til at dække sygdom og ferie for dine faste medarbejder? Eller har du behov for et mandskab til en stor eller lille opgave, der kræver et højt kvalificeret mandskab med specielle kompetencer? Prisen vil højst sandsynligt være forskellig, og det vil sikkert også være forskellige vikarbureauer, der vil være det bedste match til den enkelte opgave.

Prisen på mandskabsudlejning er en kompleks størrelse, så i dette blogindlæg finder du derfor ikke en prisliste på, hvad udlejning af mandskab koster. For du kan sammenligne vikarbureauernes priser lidt med prisen på en ny bil. Du får som regel det, du betaler for, og sådan er det også i vikarbranchen.

Indholdsfortegnelse

Der er ting, du skal tage højde for, ud over den pris dit vikarbureau forlanger.

Når det kommer til priser på mandskabsudlejning, er der nogle ting, som du skal tage højde for. Du skal ikke kun tænke på prisen på vikaren eller det mandskab, du skal ud at leje. Du skal også sikre dig, at du får det mandskab, der kan besidde de nødvendige kompetencer, leve op til dine forventninger og udføre kvalitetsarbejde for dig.

Tjek om din potentielle samarbejdspartner har styr på rekrutteringsprocessen, overenskomster, ansættelse, aflønning og vikarernes faglige kompetencer, uddannelse og certifikater, som du normalvis selv varetager for dine egne, faste medarbejdere. 

Vil du vide mere om priser på vikarer og mandskabsudlejning?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak

De billigste vikarer kan blive de dyreste.

Desværre går priser og kvalitet ikke altid hånd i hånd, og meget dyre mandskabsløsninger kan være, ja, solgt alt for dyrt. Omvendt skal du også passe på med det, der ligner fordelagtige priser og billige løsninger. Disse løsninger, kan godt ende med at blive de dyreste, ganske enkelt fordi kvaliteten er for dårlig, eller fordi vikarbureauet ikke har gjort et godt nok stykke arbejde.

Du skal bl.a. sikre dig, at vikarbureauet følger den lovgivning der er på området, sådan at dine ”billige” vikarer, ikke ender med at få dig på forsiden af Ekstra bladet.

Det kan være svært at vurdere priser og kvalitet, når det gælder leje af mandskab. For du ønsker både at spare penge på dine personaleudgifter, og samtidigt ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dine vikarer. Vikarbureauet bliver mange gange valgt eller fravalgt på grund af prisen, selvom den billigste løsning sagtens kan ende med at blive den dyreste, når regnestykket bliver gjort op.

Priser på vikarer

Priser på ufaglært mandskab.

Ufaglært arbejdskraft er den billigste arbejdskraft, du kan få, og er oplagt til arbejdsområder, der ikke nødvendigvis kræver særlige kompetencer, stor erfaring eller medarbejdere med en særlig faguddannelse. Ufaglærte arbejdsmænd og håndværkere kan indgå i dit team sammen med f.eks. dine faglærte tømrer, murer eller malere og være de ekstra hænder, du har brug for, når dit projekt skal godt i mål.

Priser på faglært mandskab.

Faglært arbejdskraft er naturligvis dyrere end ufaglært arbejdskraft. Faglært arbejdskraft er til opgaver, der er lidt mere komplekse og kræver en medarbejder med specifikke færdigheder, erfaring, kvalifikationer eller uddannelse. Det kan f.eks. være faglærte tømrere, elektrikere, malere, murer eller svejsere.

Priserne på mandskabsudlejning kan variere meget.

Prisen på ufaglært og faglært arbejdskraft kan dog variere meget, og dine priser afhænger af faktorer som f.eks. branche, efterspørgsel, tidshorisont og varighed og størrelsen på opgaven, antallet af medarbejdere, du skal bruge, og hvor i landet det drejer sig om. Ønsker du mere præcise priser på et projekt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find et vikarbureau du har tillid til.

Som vi har nævnt så mange gange før, handler det meget om, at du har tillid til dit vikarbureau. Du skal have tillid til, at de udfører et godt stykke arbejde for dig, følger reglerne, og at de hver gang gør alt, hvad de kan for at tilbyde mandskab til dig til den rigtige pris.

Hos Procur ser vi os selv som din eksterne personaleafdeling. Vi tager din ryg og sætter os grundig ind i din virksomheds forhold. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og krav, også selvom det mandskab, du skal bruge, måske slet i findes i Danmark, men skal hentes i udlandet. Derfor er vores priser baseret på kompleksiteten i din opgave og de krav, du har til den arbejdskraft, vi skal finde til dig.

Læs også: Professionel mandskabsudlejning sikrer kvalificeret arbejdskraft

Hvad koster vikarer

FAQ.

Prisen, du betaler til dit vikarbureau, omfatter f.eks. lønnen til den ansatte, sociale bidrag, feriepenge samt vikarbureauets bidrag.

Hvis du vil vide, hvad der er en rimelig pris for det mandskab, du skal bruge, anbefaler vi, at du får tilbud og sammenligner priser fra flere forskellige vikarbureauer. På den måde får du et godt overblik over, hvad prisen er for den type arbejdskraft, du har brug for. Dog skal du også have med i dine overvejelser, at du på den måde kun måler på pris og ikke på kvaliteten af det stykke arbejde, som dit vikarbureau udfører.

Hvis du har en konkret opgave på vej, hvor du har brug for at ansætte ekstra arbejdskraft, så er det altid en god idé at kontakte dit vikarbureau så hurtigt som muligt. På den måde kan du sikre dig, at du får det personale, du har brug for, når du har brug for det. Når du er i god tid, har dit vikarbureau også nemmere ved at tilbyde dig de bedste vikarer, de har og nogle gange også til mere konkurrencedygtige priser, da de har mere tid til opgaven.

Er dine behov en vikar, når dine egne medarbejdere holder ferie eller bliver syge? Eller søger du en samarbejdspartner, der kan levere vikarer og mandskab med brede kompetencer og specialviden?

 

Priserne på leje af arbejdskraft varierer meget, så sørg for at tage dig tid til at finde et vikarbureau, der tilbyder udlejning af mandskab, der lever op til dine forventninger, og som kan skabe værdi for din virksomhed.

Vi hjælper dig gerne med et tilbud og priser på mandskabsudlejning.

Procur tilbyder mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser til danske virksomheder, særligt inden for byggebranchen og industrien. Har du brug for ekstra hjælp og mandskab til din virksomhed, og vil du høre mere om, hvad det vil koste dig at leje professionelt mandskab, er du altid velkommen kontakte os.

Læs også: 11 administrative opgaver du slipper for, når du bruger et vikarbureau.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.