Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Eksperter på vikar- og rekrutteringsområdet. For kun det bedste er godt nok til dig og din virksomhed

Om os

Vi er ikke som de andre. Vi er først og fremmest eksperter på vikar- og rekrutteringsområdet. Vi kender lovgivningen. Vi kender branchen, og så holder vi på, at tingene skal gøres ordentligt. Både for dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Målrettet

Vi tager ikke bare den øverste i bunken, men udvælger den faglighed og erfaring, som du har brug for. Hos os er kvalitet og troværdighed i højsædet, når vi skal finde dine næste medarbejdere.

Kompetent

Dine forventninger og medarbejderens faglige profil skal stemme overens. Kun på den måde får du det optimale ud af samarbejdet.

Enkelt

Du får din helt særlige personaleafdeling, som kender både dig og din virksomhed - og som ved, hvad I har brug for. Vi kan hjælpe dig med at planlægge fremadrettet og stå for udvælgelse, ansættelse og kontrakt mv.

Fordi ordentlighed kan mærkes på bundlinjen

Om Procur

Procur er et full service vikar- og rekrutteringsbureau, hvor vi brænder for at hjælpe dig med, at finde de helt rigtige medarbejdere til din virksomhed. Vi tager hånd om alt lige fra rekrutteringsarbejde, direkte ansættelser, vikariater og Try and Hire – både med danske og udenlandske medarbejdere. 

Vi arbejder ikke kun ud fra et højt fagligt niveau. Vi er også drevet af vores retfærdighedssans. Vi kender reglerne, vi følger dem, og vi holder vores aftaler. Faktisk er vi er nok det, nogle vil kalde regelryttere, og det er vi stolte af. Det giver tryghed til både dig, din virksomhed og dine vikarer. Og det kan mærkes på bundlinjen.

Carsten fra Procur

Indehaver, Rekruttering og vikarydelser

Carsten Sejr Andersen

Carsten har arbejdet med rekruttering, vikarer og personaleledelse siden 1998 og har blandt andet en fortid som personalechef, beskæftigelsessagsbehandler, virksomhedskonsulent og rekrutteringskoordinator. Gennem disse jobs har Carsten formidlet eller ansat medarbejdere i over 3.000 jobs.

Derudover har Carsten gjort tjeneste i Den danske Internationale Brigade, været selvstændig og har uddannet sig inden for HR og personalejura.

Mød Carsten på Linkedin

I Procur tror vi på, at …

Grundighed betaler sig - at vælge rigtigt første gang kan ses på bundlinjen.

Der skal være fair vilkår både for dig og dine vikarer. Vi kender reglerne - og vi følger dem.

Du har brug for en samarbejdspartner, der kender din branche og forstår dine udfordringer. Det gør vi.

Vores fairplay - din fordel

“Vi finder os ikke i noget”

Vi går ikke på kompromis med regler, ordentlighed og fair play. Det kan godt give nogle knubs at stå fast ved sine principper. Men dem tager vi gerne imod for at sikre dig topkvalificerede medarbejdere, ordentlighed og forretningsmæssig tryghed, når det kommer til ansættelse, løn og administration. På den måde sikrer vi dig den bedst mulige løsning inden for reglerne. 

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.