Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Få kvalificeret og erfarent offshore mandskab

Vikarer til offshore projekter.

Hvis du leder efter kvalificeret og erfarent offshore mandskab, er Procur et godt sted at starte. Procur leverer vikarer til mange forskellige produktions- og industrivirksomheder i Danmark, og vi tilbyder en skræddersyet service, der opfylder vores kunders specifikke behov. Vi er klædt godt på til at levere mandskab til både kortsigtede og langsigtede offshore projekter.

Hvordan vi kan hjælpe dig med dine specifikke behov til offshore mandskab

Processen er enkel. Du skal blot kontakte os og fortælle os om dine krav. Vi vil derefter matche dig med dygtige kandidater fra vores database med kvalificerede og erfarne offshore-medarbejdere. Så nemt er det!

Offshore vikarer

Der er mange fordele ved at bruge Procur når du mangler mandskab

Her er nogle af de vigtigste:

Kvalificerede vikarer – Vi bruger kun kvalificerede og erfarne vikarer, så du kan være sikker på, at du får det bedst mulige personale til dit projekt.

Fleksibel og skræddersyet vikarservice – Vi forstår, at alle projekter er forskellige, så vi tilbyder en fleksibel vikarservice, der kan skræddersys til at opfylde dine specifikke behov.

Kort- og langtidsvikariater – Vi kan stille mandskab til rådighed til både kort- og langtidsprojekter, så du kan vælge den varighed, der passer bedst til dine behov.

Kosteffektiv bemanding – Vi tilbyder omkostningseffektive bemandingsløsninger der vil spare dig penge i det lange løb.

Nemt at bruge – Processen er enkel og nem at bruge, så du kan komme i gang hurtigt og uden besvær.

Hvilke slags vikarer kan vi tilbyde til vores offshore kunder?

Der findes en række vikarer, som kan ansættes til arbejde i f.eks. olie-, gas- og vind industrien mv. Faglærte arbejdere, ingeniører, elektrikere, smede og svejsere og andet teknisk personale er altid efterspurgt, og det samme gælder ledere og tilsynsførende med erfaring inden for disse industrier.

Vores fornemmeste opgave er at finde vikarer, der har de nødvendige færdigheder og erfaringer samt de nødvendige kvalifikationer, certifikater og tilladelser til at arbejde på offshore-arbejdspladser. Vores vikarer, er villige til at flytte for kortvarige kontrakter, da mange af disse stillinger jo kun er tilgængelige på midlertidig basis eller på projektbasis.

Hør mere om hvor vi kan hjælpe dig med mandskab til dit offshore projekt

Så leder du efter kvalificeret og erfarent offshore personale? Så skal du ikke lede længere end til Procur ApS. Vi tilbyder som sagt en skræddersyet service, der opfylder vores kunders specifikke behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte mandskab til dit næste offshore-projekt!

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.