Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Risiko for mangel på arbejdskraft inden for bygge- og anlægsbranchen

Flere historier om nye ordrer og mere arbejde.

Der har været meget snak om coronas betydning for beskæftigelsen og vores arbejdsmarked. Men faktum er, at bag elendigheden er der også de gode og positive historier. Hos Procur vil vi gerne se fremad og dyrke de positive ryster, der trods alt er derude.

For efter statsministerens seneste lempelse kan det synes, som om vi ikke er så langt fra den virkelighed, vi kendte inden Coronakrisen brød ud. Der er dog fortsat bekymrede miner i Jern- og Metal industrien og i eksporterhvervene i særdeleshed. 

Men ikke desto mindre er der flere solstrålehistorier om nye ordrer og mere arbejde. Hvor det ender, ved vi selvfølgelig ikke, men vi krydser fingre og håber på en positiv udvikling på det danske arbejdsmarked. 

Læs også: Mangel på arbejdskraft på fremtidens arbejdsmarkedet

Fjernelse af anlægsloftet

Kommunerne har fået lov til at fremskynde flere anlægs- og offentlige investeringer i 2020.  Og der skønnes, at der investeres mindst 3,65 mia. som kan skabe over 3000 nye arbejdspladser fordelt over hele landet.

For nyligt blev de første projekter frigivet efter fjernelse af det nuværende anlægsloft. Det tegner et billede af, at renoveringer af skoler, daginstitutioner, idrætshaller og andre anlægsrenoveringer står højt på kommunernes ønskeseddel over indsatser, der skal sættes i gang i 2020. Og det er rigtigt godt nyt for specielt byggebranchen. Allerede nu er der flere steder, hvor bl.a. tømrer- og nedbrydningsarbejdere er en mangelvare.

Læs også – Procur Vikar tilbyder professionel mandskabsudlejning

Mangel på arbejdskraft i byggebranchen

Tømrer- og murerfirmaer melder om fyldte ordrebøger.

Det er ikke kun de offentlige projekter, der fylder godt i ordrebøgerne i byggebranchen. Også dele af de private byggerier ser ud til ikke at være berørt af Coronakrisen. Vi har snakket med flere mindre og mellemstore håndværkerfirmaer, der har godt gang i det private byggeri og i dag står og mangler bl.a. faglærte tømrer, murer og elektrikere.

Læs også: Fynsk vikarbureau i Odense skaffer kvalificeret arbejdskraft til hele Danmark

Stå godt rustet med kvalificeret arbejdskraft, når ordrerne kommer?

Vi lever i en tid, hvor det kan være udfordrende for dig at være virksomhedsejer. Skal man fastansætte, eller skal man få en mere fleksibel løsning med vikarer og midlertidige ansættelser. Den fleksible løsning kan være en god ide lige nu, hvor usikkerheden kan være stor. Så kan du selv løbende skrue op og ned på antallet af dine vikarer. Det giver dig en god tryghed, og du vil have nemt ved at tilpasse dig mængden af ordrer. Måske det også giver mening at starte med en midlertidig ansættelse – du kan jo altid gå efter en fastansættelse, når du er blevet glad for dine vikarer.

Hos Procur hjælper vi hver dag danske virksomheder med at finde kvalificeret arbejdskraft, sådan at de aldrig skal sige nej tak til en ordre. Vi tror på, at din arbejdskraft skal bygge på et seriøst grundlag, og at f.eks. en akut mangel på arbejdskraft aldrig må blive en hovsaløsning. 

Læs også: Hvordan er det nu, med de regler for vikarer?

Er din virksomhed klar?

Der er heldigvis en løsning på alt. Også på din mangel på kvalificeret arbejdskraft. Kontakt os i dag og lad os tage en seriøs snak om dine muligheder. På den måde kan vi finde den helt rigtige løsning tilpasset din virksomhed.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.