Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Professionel mandskabsudlejning sikrer kvalificeret arbejdskraft

Med mandskabsudlejning fra Procur styrker du bundlinjen og undgår at sige nej tak til din næste opgave.

For at holde gang i din virksomhed er det vigtigt at have den rette arbejdskraft på plads. Mandskabsudlejning kan hjælpe dig med at gøre netop dette ved at stille kvalificerede og erfarne fagfolk til din rådighed, når du har brug for dem. 

Dette kan være med til at sikre, at dine projekter bliver afsluttet til tiden og inden for budgettet. Derudover kan udlejning af mandskab hjælpe med at reducere dine ansættelsesomkostninger og de administrative byrder. Så hvis du leder efter en nem måde at få den arbejdskraft, din virksomhed har brug for, kan du overveje at leje en håndværker eller 10 f.eks. igennem et vikarbureau.

Læs videre og få vores bedste tips til, hvordan du får kvalificeret, stabil og pålidelig arbejdskraft, så din virksomhed ikke skal sige nej til en ordre i forbindelse med et vigtigt projekt.

Indholdsfortegnelse

Mangel på arbejdskraft koster virksomheder ordrer.

I de senere år har der været stor mangel på kvalificeret arbejdskraft, særligt i metalindustrien og i byggebranchen. Det har betydet, at behovet for en effektiv mandskabsudlejning har været stor.

Nogle virksomheder har takket nej til ordrer, fordi de manglede mandskab. Andre har trukket ekstra store veksler på det faste personale. 

Men det er uholdbare løsninger, som svækker virksomhedens økonomi, handlekraft, fleksibilitet og medarbejdernes trivsel. Her vil leje af mandskab være en oplagt mulighed, der udfører arbejde og løser opgaver til konkurrencedygtige priser.

Heldigvis kan et professionelt vikarbureau sikre, at din virksomhed kan takke ja til en opgave – uden at overbelaste de ansatte. Et vikarbureau kan blive en vigtig samarbejdspartner, der sikrer dig dygtige kompetente medarbejdere og kvalificeret arbejdskraft i form af dygtige vikarer.

Vil du vide mere om mandskabsudlejning?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak

FAQ om mandskabsudlejning hos Procur

Mandskabsudlejning er en fleksibel vikar løsning, hvor virksomheden kan bestille og hjemsende mandskab efter aftale. Det kan fx sikre, at en virksomhed kan få bemandet et skiftehold eller takke ja til et vigtigt projekt.

Nej, tværtimod. Virksomheden undgår dyr spildtid: Der skal kun betales løn til det mandskab, der er behov for. Vikarbureauet løser alle praktiske opgaver, herunder rekruttering, administrative opgaver, transport til Danmark og leje af bolig. Det betyder, at vi oftest kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser.

Her kan du læse om priser på vikarer og mandskab

Det er en god idé at kontakte Procur tidligt i processen. Det sikrer de bedste muligheder for at finde de rigtige medarbejdere med det rette match til jobbet på det tidspunkt, du har behov for.

Vi tilbyder udlejning af mandskab til mange forskellige brancher, især inden for byggeri og industri. Vores team har stor erfaring og viden inden for området, så vi er i stand til at yde den bedst mulige service til vores kunder. Tag kontakt med os for at få mere at vide.

Ja, det kan du godt. Den lejede medarbejder kan være alt lige fra ufaglært arbejdsmand til faglært håndværker med den specialviden, du efterspørger. Der er faktisk en række fordele ved det. Ved at ansætte både ufaglært og faglært arbejdskraft opnår du en stor fleksibilitet. Faglærte medarbejdere (f.eks. en tømrer, en murer, en elektriker) kan udføre opgaver, som kræver specialviden og giver ofte bedre resultater, mens ufaglærte arbejdere typisk er billigere og kan supplere den faglærte medarbejder.

Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil leje en håndværker eller flere til dit næste projekt. Hvis du har et større byggeprojekt, eller hvis du har brug for flere håndværkere, der kan specialisere sig på forskellige fagområder, kan du vælge at leje flere håndværkere. Men hvis dit projekt er lille, eller hvis du kun har brug for én håndværker, er det i sidste ende op til dig, om du vil hyre mere end én håndværker. Tag os med på råd og få hjælp til at finde den helt rigtige løsning til dig til lige netop dit projekt.

Mandskabsudlejning

4 gode råd om mandskabsudlejning hos Procur.

KONTAKT DIT VIKARBUREAU I GOD TID – SÅ KAN VI BEDST HJÆLPE DIG.

God planlægning og gensidig forståelse skaber det bedste samarbejde mellem virksomhed, vikarbureau og vikar.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, når virksomheden mangler mandskab. Vi gør alt for at hjælpe dig, også når det skal gå hurtigt.

Men hvis det er muligt, så kontakt os i god tid. For i langt de fleste tilfælde vil “brandslukning eller hurtigst muligt” være både den dyreste og dårligste løsning for dig, når du står og mangler en vikar til en opgave. Derfor anbefaler vi altid, at du starter dit samarbejde med os som vikarbureau, inden du står og mangler mandskab.

Drik en kop kaffe med os og forklar os, hvilke medarbejdere, hvilke fagliglige kompetencer og praktiske erfaringer du har brug for. Har du brug for faglært eller måske ufaglært arbejdskraft i form af arbejdsmænd? 

Det giver os den bedste mulighed for at finde mandskab og stille kvalificerede medarbejdere til din rådighed, der løser opgaver og udfører arbejde på bedst mulig måde.

LAD DE ANSATTE DÆKKE KORTVARIGT FRAVÆR – OG BRUG OS TIL LANGE VIKARIATER.

I Procur leverer vi kvalificeret mandskab til længerevarende opgaver til mange virksomheder. 

Det sikrer, at virksomheden fx kan få bemandet et skiftehold, få udvidet medarbejderstaben og dermed sikre at kunne levere en ordre til tiden

Derimod stiller vi ikke mandskab og vikarer til rådighed for meget korte vikariater, fx når en medarbejder er syg i to dage.

Det vil nemlig blive for dyrt for vores kunder, fordi det tager tid, hver gang vi skal formidle kontakt mellem kunde og vikar.

Derfor er det en god idé at sørge for, at de fastansatte kan hjælpe hinanden ved kortvarig sygdom eller fravær. 

Udlejning af mandskab

BRUG IKKE TID PÅ JURA – LAD OS SIKRE VIRKSOMHEDEN MOD BØDER.

Hvert år får danske virksomheder store bøder, fordi de ikke følger den gældende lovgivning.

Selvom du har de bedste intentioner, risikerer din virksomhed en bøde, hvis dit vikarbureau ikke følger lovgivningen.

Men det sker ikke, når du samarbejder med os. Vi har 100 % styr på reglerne. Det sikrer virksomheden mod ubehagelige overraskelser.

UDLEJNING AF ARBEJDSKRAFT ER SÆRLIGT OPLAGT TIL BYGGEBRANCHEN.

En bred vifte af virksomheder i byggebranchen har i perioder et særligt stort behov for ekstra arbejdskraft i mange forskellige situationer. Det kan være et større projekt, der løber over 2-3 uger, som kræver, at virksomheden har adgang til ekstra mandskab. Og lige så vigtigt, at de kan komme af med medarbejdere, når deres projekt er afsluttet og der ikke er brug for den ekstra hjælp mere.

Derfor ser vi en stor efterspørgsel på:

  • Malere
  • Snedkere
  • Elektrikere
  • Tømrere
  • Brolæggere
  • Tagdækkere
  • Anlægsarbejdere
  • Smede
  • VVS’ere

Procur tilbyder professionel udlejning af mandskab til bl.a. industri- og byggebranchen

Procur tilbyder mandskabsudlejning til længere vikariater. Med os på holdet får du et vikarbureau, der arbejder seriøst og målrettet for vores kunder og har styr på alle de forskellige opgaver lige fra rekruttering af kandidater, løn, lovgivning og overenskomst mv. Når du bruger vores mandskabsudlejning som din eksterne personaleafdeling, har du altid kvalificeret mandskab og dygtige vikarer lige ved hånden. Så vil du aldrig mangle en vikar til et vigtigt projekt på en af dine byggepladser.

Vi formidler kontakt mellem din virksomhed og en lang række dygtige og højt motiverede vikarer fra Danmark eller udlandet. Nogle taler dansk, andre engelsk. 

Procur står for alt det praktiske: rekruttering, arbejdstilladelse, transport til Danmark, bolig og planlægning af daglig transport til arbejdspladsen.

Læs også: Vikarer til byggebranchen

Kontakt os og få en snak om mandskabsudlejning

Alle vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig, når du skal bruge arbejdskraft og vikarer på en ordentlig måde! Så tag endelig fat i os, hvis du vil høre mere.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.