Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Ukraine

Professionel mandskabsudlejning sikrer kvalificeret arbejdskraft

Med mandskabsudlejning fra Procur Vikar styrker du bundlinjen, og undgår at sige nej tak til dit næste projekt.

Trods corona-krisen efterspørger mange virksomheder mandskabsudlejning. Se, hvordan du får kvalificeret arbejdskraft, så din virksomhed ikke skal sige nej til en ordre i forbindelse med et vigtigt projekt.

Indholdsfortegnelse

Mangel på arbejdskraft koster virksomheder ordrer

I de senere år har der været stor mangel på kvalificeret arbejdskraft, særligt i metalindustrien og i byggebranchen. Det har betydet at behovet for en effektiv mandskabsudlejning har været stor.

Nogle virksomheder har takket nej til ordrer, fordi de manglede mandskab. Andre har trukket ekstra store veksler på det faste personale. 

Men det er uholdbare løsninger, som svækker virksomhedens økonomi, handlekraft og medarbejdernes trivsel. Her vil mandskabsleje være en oplagt mulighed.

Heldigvis kan et professionelt vikarbureau sikre, at din virksomhed kan takke ja til en opgave – uden at overbelaste de ansatte. Et vikarbureau kan blive den vigtige medspiller, der sikrer dig dygtige medarbejdere og kvalificeret arbejdskraft i form af dygtige vikarer.

FAQ om mandskabsudlejning hos Procur Vikar

Mandskabsudlejning er en fleksibel vikar løsning, hvor virksomheden kan bestille og hjemsende mandskab efter aftale. Det kan fx sikre, at en virksomhed kan få bemandet et skiftehold eller takke ja til et vigtigt projekt.

Nej, tværtimod. 
Virksomheden undgår dyr spildtid: 
Der skal kun betales løn til det mandskab, der er behov for. Vikarbureauet løser alle praktiske opgaver, herunder rekruttering, administrative opgaver, transport til Danmark og leje af bolig.  

Det er en god idé at kontakte Procur Vikar tidligt i processen. Det sikrer de bedste muligheder for at finde de rigtige medarbejdere til jobbet på det tidspunkt, du har behov for.

Mandskabsudlejning

4 gode råd om mandskabsudlejning hos Procur Vikar

Kontakt dit vikarbureau i god tid – så kan vi bedst hjælpe dig

God planlægning og gensidig forståelse skaber det bedste samarbejde mellem virksomhed, vikarbureau og vikar.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, når virksomheden mangler mandskab. Vi gør alt for at hjælpe dig, også når det skal gå hurtigt.

Men hvis det er muligt, så kontakt os i god tid. For i langt de fleste tilfælde vil “brandslukning” være både den dyreste og dårligste løsning for dig, når du står og mangler en vikar til et projekt. Derfor anbefaler vi altid, at du starter dit samarbejde med os som vikarbureau inden du står og mangler mandskab.

Drik en kop kaffe med os og forklar os hvilke medarbejdere, hvilke fagliglige kompetencer og praktiske erfaringer du har brug for. Så kan vi finde de rette vikarer til dig

Det giver os den bedste mulighed for at stille dygtige vikarer til din rådighed.

Lad de ansatte dække kortvarigt fravær – og brug os til lange vikariater

I Procur Vikar leverer vi kvalificeret mandskab til længerevarende opgaver. 

Det sikrer, at virksomheden fx kan få bemandet et skiftehold, på udvidet medarbejderstaben og dermed sikre at kunne levere en ordre til tiden

Derimod stiller vi ikke mandskab og vikarer til rådighed for meget korte vikariater, fx når en medarbejder er syg i to dage.

Det vil nemlig blive for dyrt for vores kunder, fordi det tager tid, hver gang vi skal formidle kontakt mellem kunde og vikar.

Derfor er det en god idé at sørge for, at de fastansatte kan hjælpe hinanden ved kortvarig sygdom eller fravær. 

Udlejning af mandskab

Brug ikke tid på jura – lad os sikre virksomheden mod bøder

Hvert år får danske virksomheder store bøder, fordi de ikke følger den gældende lovgivning.

Selvom du har de bedste intentioner, risikerer din virksomhed en bøde, hvis dit vikarbureau ikke følger loven.

Men det sker ikke, når du samarbejder med os. Vi har 100 % styr på reglerne. Det sikrer virksomheden mod ubehagelige overraskelser.

Udlejning af arbejdskraft er særligt oplagt til byggebranchen

Mange virksomheder i byggebranchen har i perioder et særligt stort behov for ekstra arbejdskraft. Det kan være et større projekt der løber over 2-3 uger, som kræver at virksomheden har adgang til ekstra mandskab. Og lige så vigtigt, at de kan komme af med medarbejdere når deres projekt er afsluttet.

Derfor ser vi en stor efterspørgsel på:

  • Malere
  • Snedkere
  • Elektrikere
  • Tømrere
  • Brolæggere
  • Tagdækkere

Procur Vikar tilbyder professionel udlejning af mandskab til bl.a. industri- og byggebranchen.

Procur Vikar kan hjælpe dig med mandskabsudlejning til længere vikariater. Med os på holdet får du et vikarbureau der arbejder seriøst og målrettet for vores kunder, og har styr på alt lige fra rekruttering af kandidater, løn, lovgivning og overenskomst mv. Når du bruger os som din eksterne personaleafdeling, har du altid kvalificeret mandskab og dygtige vikarer lige ved hånden. Så vil du aldrig mangle en vikar til et vigtigt projekt.

Vi formidler kontakt mellem din virksomhed og en lang række dygtige og højt motiverede vikarer fra Danmark eller udlandet. Nogle taler dansk, andre engelsk. 

Procur Vikar står for alt det praktiske: rekruttering, arbejdstilladelse, transport til Danmark, bolig og planlægning af daglig transport til arbejdspladsen.

Vi er klar til at hjælpe dig, når du skal bruge arbejdskraft og vikarer på en ordentlig måde! Vi tilbyder vikarer bl.a. inden for maler-, snedker-, elektriker-, brolægger- og tømrer branchen.

Del blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.