Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Vi har holdninger til godt håndværk – også når det handler om mandskab

Dygtige fagfolk efterspørger kvalificeret mandskab.

Hos Procur arbejder vi hver eneste dag sammen med dygtige fagfolk der efterspørger et dygtigt mandskab. Håndværksmestre, der fastholder gode håndværkstraditioner, og som ikke kunne drømme om at sende malingsklatter, skæve vinduer eller store svejsegrater videre til deres kunder. Vi er glade for at kunne indgå i samarbejde med virksomheder og fagfolk, der ved, hvad der skal til at komme i mål fagligt.

Vi er også fagfolk. Vi har arbejdet med mandskabsudlejning, rekruttering og ansættelse i flere brancher i flere år, og vi er gode til at rekruttere, ansætte og administrere kvalificeret mandskab, som vi sender på arbejde hos de dygtige håndværksmestre vi samarbejder med. Og vi har faktisk samme holdning som vores kunder til, hvad godt håndværk er. Vi kunne heller ikke drømme om bare at lukke øjnene efterlade en ”stinker” til vores kunder i form af dårligt arbejde, sjusk og ”går-den-så-går-den”.

Læs også: Skal de bedste vikarer stå af i Bergen, Bordeaux eller Billund?

Mandskab søges

Vi går ikke på kompromis når du bestiller mandskab

Vi har holdninger til det arbejde vi udfører. Blandt andet at vi ikke går på kompromis i forhold til den opgave vi skal løse. Vores håndværk handler ikke kun om at kende vores kunders forretning, deres produkter, deres krav til mandskab og den måde de producerer deres produkter.

Vores håndværk handler i mindst lige så høj grad om at kende de regler vores kunder skal følge, når de tilknytter personale. Uanset om det er vikarer eller fastansatte til deres egen bemanding. For det er ofte nøjagtig de samme regler, der gælder. Og de regler garanterer vi, at vi både kender og følger lige så nøjagtigt, som vores kunder følger tekniske tegninger, specifikationer og reglementer, sådan vi kan sikre vores samarbejdspartnere (både kunder og ansatte – vikarerne) mod kedelige overraskelser i form af faglige sager, efterbetalinger eller forsider i aviserne.

På vores hjemmeside kan du læse lidt mere om, hvilke opgaver vi tager os af, når vi sender vikarer ud på job, sådan at du kan bruge dine kræfter på det, din virksomhed handler om.

Hvis du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så ring til os på 33215 1010

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.