Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Hvem skal holde produktionen i gang?

Har du bemandingen på plads i ferien?

Selv om det langt fra føles sommer, så er vi allerede på vej ind i juni. Det betyder, at sommerferien står for døren, og de faste medarbejdere skal have en pause. Og selv om vi alle gerne ønsker vores medarbejdere en god ferie, så kan det være rigtig ærgerligt at skulle undvære sit mandskab lige nu, for der er stadig meget at gøre – færdiggørelse, aflevering og ibrugtagning.

Hvad kommer det til at betyde for din produktion?

Hvis du er en af dem, der synes ferien kommer alt for tidlig, og stadig har meget der skal gøres færdigt, inden du med ro i sindet kan lægge værktøjet fra dig, kan du kan få gavn af et vikarbureau, som har specialiseret sig i at udleje mandskab i længerevarende vikariater.

På den måde kan du få adgang til kvalificeret arbejdskraft, mens din egen bemanding er optaget af andre opgaver – eller holder ferie.

Hos Procur skaffer vi fortrinsvis arbejdskraft til byggeriet og til metalindustrien. I samarbejde med dig opstiller vi en jobprofil, som gør det muligt at udleje kvalificerede medarbejdere, der både har den faglige profil, og den praktiske erfaring, der passer til netop din virksomhed.

Læs også: Udenlandske håndværkere er tabu på mange danske byggepladser

Ferieramt, ekstraordinært travlt eller bare brug for ekstra kompetencer ”her og nu”?

Måske sommerferien ikke behøver at være den store udfordring? Vi kender markedet, og kan rekruttere de rette medarbejdere på de rette vilkår. Du skal egentlig bare lede og fordele arbejdet, som du plejer, så klarer vi resten.

Er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig?

Se mere her https://procur.dk/ eller ring til os på 3215 1010

Del blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.