Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Hvem skal holde produktionen i gang?

Har du bemandingen på plads når dine medarbejdere skal holde sommerferie?

Nu tænker du måske, at det er alt for tidligt at skulle tænke i de baner. Men vores erfaring siger os, at når du er ude i god tid, er det dig, der får de bedste vikarer, når dine faste medarbejdere skal have en velfortjent ferie.

For selvom det langt fra føles som sommer nu, så er du nok allerede i gang med at planlægge dine medarbejderes sommerferie. Og selv om du naturligvis ønsker dine medarbejdere en god ferie, så kan det være rigtig ærgerligt at skulle undvære dit mandskab.

Undgå at sætte din produktion på pause

Er du en af dem, der altid synes, at ferien kommer ubelejligt, og stadig har ordre og projekter der skal gøres færdige eller sættes i gang? Så kan du kan få god gavn af et vikarbureau, som har specialiseret sig i at udleje mandskab i længerevarende vikariater. På den måde kan du få adgang til kvalificeret arbejdskraft, mens din egen bemanding er optaget af andre opgaver – eller som her holder ferie.

Hos Procur Vikar er vi stolte af at kunne levere erfarne medarbejdere, fortrinsvis til byggeriet og metalindustrien i en høj kvalitet og på en fleksibel og ordentlig måde. Vi har en streng rekrutteringsproces, der sikrer os, at vi kun skaffer de bedste kandidater til vores kunder. På den måde kan vi udleje kvalificerede medarbejdere, der både har den faglige profil, og den praktiske erfaring, der passer til netop din virksomhed.

Læs også: Udenlandske håndværkere er tabu på mange danske byggepladser

Ferieramt, ekstraordinært travlt eller bare brug for ekstra kompetencer ”her og nu”?

Måske sommerferien ikke behøver at være den store udfordring? Vi kender markedet, og kan rekruttere de rette medarbejdere på de rette vilkår. Du skal egentlig bare lede og fordele arbejdet, som du plejer, så klarer vi resten.

Hvis du leder efter en problemfri måde at skaffe vikarer til dækning af dine medarbejderes sommerferie, så kan Procur Vikar være det rette valg for dig.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig?

Se mere her på hjemmesiden eller ring til os på 3215 1010

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.