Fleksibel og målrettet rekruttering

Vores kunders behov er forskellige, og det er vores rekrutteringsløsninger også. I fællesskab finder vi den rekrutteringsløsning, der passer til lige præcis din virksomhed.

Fleksible vikarløsninger
Procur arbejder ikke med standardløsninger, når vi hjælper vores kunder godt videre med dygtige vikarer – og når vi på den måde er med til at sikre flow i en produktion, på byggepladsen eller hvor der ellers er brug for ekstra, eksterne ressourcer.
Der kan derfor sagtens være forskel på, hvordan vi griber en opgave an, selvom to kunder er i den samme branche og måske endda fremstiller den samme type produkter.
For vi tilpasser vores løsninger til de forskelle, der altid vil være – og i forhold til, hvilke ressourcer vores kunde ønsker tilført via vores vikarløsninger for at supplere virksomhedens egne ressourcer.
Der er også forskel på, hvor lang tid et ekstra mandskab og personale, der bliver sat på opgaverne via Procur, skal være tilknyttet. Alt det, og mere til, tager vi højde for i den vikarløsning, vi definerer for og sammen med dig som kunde.

 

Sikrer det bedst mulige match
For at Procur kan sikre det bedst mulige match mellem din virksomhed, de konkrete arbejdsopgaver og en dygtig vikar, har vi brug for at vide, hvad der er vigtigt for dig og din virksomhed.
Vi har samtidig fokus på at sikre vores kunder kvalificeret arbejdskraft til længerevarende forløb i stedet for kortsigtede løsninger baseret på en ”den første og den bedste vikar”-tilgang.
Når du skal bruge en dygtig medarbejder til at udføre en specifik opgave, tager Procur altid udgangspunkt i opgaven: Hvilke faglige forudsætninger har du behov for at få tilført? Hvilke konkrete erfaringer er det nødvendigt, vikarerne har – og hvad er ellers et plus? Hvornår ønsker du, vikarerne har første arbejdsdag? Og sidste? Skal de have særlige certifikater? Er det nødvendigt, at de kan medbringe egen bil? Hvordan er arbejdstiden planlagt? Og hvilken løn du vil tilbyde vikarerne for det pågældende job?

Et succesfuldt og udbytterigt forløb
Der er rigtigt mange elementer, der skal passe sammen, når vi gennemfører et succesfuldt og udbytterigt forløb, der tilfører din virksomhed de rette kompetencer. Det er et spørgsmål om grundig forberedelse, erfaring og et målrettet forløb med klare aftaler om profiler, kompetencer og opgaver, der skal udføres.
Denne tilgang har for længst flyttet Procur fra en status som ”leverandør” af arbejdskraft til at være en fleksibel og kompetent, ekstern HR-afdeling, der giver vores kunder adgang til viden, sparring og værdifulde ressourcer.

Copy link
Powered by Social Snap