Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør

Har du styr på bemandingen i sommerferien?

Hold gang i hjulene, ved at samarbejde med et vikarbureau.

Efter sådan et forår som 2020 har budt os, er det måske ikke alle, der tørster lige meget efter ferie. Ikke desto mindre er det ved at være tid. For nogle falder ferien måske lidt for tidligt, fordi der stadig er arbejde, der skal gøres færdigt og sendes afsted til kunderne. For andre er det bare rigtig ærgerligt at skulle undvære sit personale lige nu.

Du kan sikre at hjulene holdes i gang, ved at samarbejde med et vikarbureau, der har specialiseret sig i længerevarende vikariater. På den måde kan du få adgang til kvalificeret arbejdskraft, mens din egen bemanding er optaget af andre opgaver – eller holder ferie.

Hos Procur er de fleste af vores vikariater mellem 4 og 16 uger. Nogle få er lidt kortere og endnu andre betydeligt længere. Den slags vikariater giver rigtig god mening af flere årsager. For nogle virksomheder er virkeligheden jo helt enkelt, at der er for få faglærte medarbejdere til den mængde arbejde, der skal udføres. For nogle er det ikke muligt at tiltrække nye medarbejdere på grund af geografi, arbejdstid eller opgavens varighed, mens endnu andre bare har ekstraordinært travlt og har brug for ekstra kompetencer ”her og nu”.

Måske sommerferien ikke behøver at være den store udfordring? Vi har styr på markedet, mulighederne, rekrutteringen af de rette medarbejdere, ansættelsesforhold og på det administrative. Du skal egentlig bare lede og fordele arbejdet, som du plejer, så klarer vi resten.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig, når du har brug for ekstra mandskab, giv os et ring på 3215 1010.

Del blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Andre blogindlæg

Procur

Procur skal bygge til

Programmørstuderende søges. Vi har brug for en programmørstuderende, der kan være med til at skabe fundamentet for den lille ny. Studerer du i Odense, og

Læs mere »