Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

Bedst til bygge- og metalindustrien

Faq

Det kan være dyrt og besværligt at lede efter ny arbejdskraft. Ikke bare i kroner og ører, men også i forhold til den tid du skal bruge. Derfor kan det godt betale sig at uddelegere opgaverne til en erfaren og branchevant partner.

Generelle spørgsmål

Vi leverer både danske og udenlandske vikarer. Som udgangspunkt taler vores udenlandske vikarer ikke dansk, men kan kommunikere på engelsk eller tysk. Vi vurderer vikarernes forudsætninger ud fra en generel sprogtest, og sørger selvfølgelig altid for at vælge vikarer, der har både kompetencer og erfaringer med sig, så de ved, hvordan de løser de opgaver de ansættes til.

Det kan vi. Uanset hvor i landet du har brug for arbejdskraft, så kan vi hjælpe. Vi sørger for at rekruttere vikarer i lokalområdet eller at bosætte vores vikarer nær arbejdspladsen, så sparer transportudgifter og slipper for at betale udlæggerpenge. 

Nej, det er det ikke. Vi følger Vikarloven, og det betyder at vikarer skal have samme løn, som de øvrige medarbejdere, der udfører det samme arbejde. Til gengæld er en vikar altid en mere fleksibel løsning, du kan bruge når du har behov for ekstra arbejdskraft i en periode. 

Det kan være en dyr omgang at hyre et vikarbureau, der ikke har styr på de gældende regler. Eller som vælger at skære hjørner. Det kan betyde både bøder og efterbetalinger af løn og tillæg.  Hos Procur har vi de faglige forudsætninger og en ”nørdet” interesse i at gøre tingene rigtigt. Vi kender reglerne – og vi følger dem. Hver gang.

Når du mangler medarbejdere, kan det blive dyrt for din virksomhed. En maskine, der ikke kører, færdiggørelse på overtid eller forsinket levering er helt sikkert dyrere end at bruge vikarer. Vi hjælper gerne med ekstra mandskab, når du har ekstra travlt.

Når du bruger Procur til at rekruttere, samarbejder du med dygtige fagfolk, der har stor erfaring med at afdække behov, opstille jobprofiler, gennemføre interviews og stå for selve udvælgelsesprocessen.

Du kender din virksomhed og de behov, du gerne vil have dækket. Sammen vælger vi ikke bare en ny medarbejder som du godt kan lide. Vi sikrer at det er den rigtige medarbejder – både fagligt, personligt og socialt – der bliver ansat.

FAQ Procur Vikar

Vikar spørgsmål

En tømrer fra for eksempel Rumænien eller Polen er et godt valg, hvis du står og mangler en eller flere tømrervikarer. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette tømrer til din opgave. 

Vi har god erfaring med at udvælge dygtige og erfarne elektrikere blandt vores udenlandske vikarer. Vores proces sikrer, at vi kun leverer mandskab med de rette kompetencer, så du kan komme videre med dit projekt fra første arbejdsdag. 

Det kan vi, og det har vi god erfaring med. De CNC-operatører og industriteknikere vi udvælger, er erfarne medarbejdere med kvalifikationerne og erfaringerne i orden. Vi forholder os både til dine produkter, dine maskiner og dit produktionsflow, så du får mandskab, der kan løse opgaverne hos dig med det samme. 

Malere og spartlere er meget efterspurgte medarbejdere, og vi leverer ofte vikarer indenfor malerfaget. Vi sørger altid for at finde erfarne og fleksible medarbejdere, så du har vikarer, der kan udføre de arbejdsopgaver, du har brug for. 

Vi har mange smede og svejsere ansat og kan levere vikarer med rette kvalifikationer og erfaringer. Vi rekrutterer smede- og svejservikarer fra både Danmark og udlandet og sikrer os hver gang, at de har de rette forudsætninger for at kunne løse de opgaver, du står med. 

Det kan du tro. Vi ved, at der nogle gange bare er brug for ekstra arbejdskraft, der kan gå til hånde og løse forskellige arbejdsopgaver uden at skulle have særlige kvalifikationer. Vi leverer arbejdsmænd til opgaver i hele landet og sørger selvfølgelig for, at de matcher det behov, du har til den aktuelle opgave.

Helt kort: Det kan blive rigtig dyrt. Nogle gange koster det en kunde, hvis din opgave bliver for sent færdig.  Vores erfaring er at det kan betale sig at hyre vikarer i god tid. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, så snart du overvejer at du kan få et behov. På den måde kan vi sikre at du har det nødvendige mandskab i rette tid.

Vores vikarer kommer fra Polen, Litauen, Slovakiet, Ungarn, Rumænien, Bulgarien og Tjekkiet, men de taler som udgangspunkt engelsk, så sproget ikke bliver en barriere. Hverken mellem dig og vikaren eller mellem vikaren og de andre medarbejdere. Desuden sikrer vi os altid, at vores har erfaring med opgaver, der ligner dem, de skal løse hos dig.

Først laver vi, i samarbejde med dig, en beskrivelse af din virksomhed, den opgave du skal have løst, og de krav du stiller til den arbejdskraft du skal bruge. Så laver vi en kompetenceprofil, som sendes til vores rekrutteringskonsulenter, der herefter sørger for annoncering, afholdelse af interviews og udarbejdelse af profilbeskrivelser. Herefter udvælges de bedst egnede kandidater, som så ansættes som vikar på danske vilkår. Nogle kunder vil gerne have profilbeskrivelser til gennemsyn først, mens andre overlader udvælgelsen til os.

Vikaren må gerne arbejde 50 eller flere timer pr. uge, så længe den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid ikke overstige 48 timer over en periode på 4 måneder.

Hvis du ikke har overenskomst, og dine egne medarbejdere ikke får overarbejdstillæg, skal vikaren heller ikke have det.

Ja, det må vikaren godt. Så længe der går 11 timer, fra arbejdstiden slutter, og til vikaren må møde på arbejde igen.

Hvis vikaren ikke lever op til det aftalte, tilbyder vi naturligvis at udskifte vedkommende - uden yderligere omkostninger for dig. Du vælger selv om vikaren skal sendes hjem fra arbejde med det samme, eller om vikaren skal fortsætte med at arbejde, til vi har fundet en erstatning. 

Skal en vikar opsiges, kontakter du bare os. Vi tager hånd om vikaren og sørger for opsigelse, afregning og andre praktiske forhold. Der skal altid betales for de timer vikaren har arbejdet. Og altid mindst for 4 timers arbejde.

Nej, vi sørger for alt det praktiske i forhold til vikaren - lige fra hjælp til rejsen, indlogering, bestilling af skattekort, lønudbetaling og så videre. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring praktiske ting – eller anden hjælp mens du benytter vores vikarer.

Rekruttering spørgsmål

Først og fremmest giver det adgang til kompetencer og erfaring, som kan bruges til at skabe et mere nuanceret billede af jobkrav, egnede kandidater og det endelige match. Og det betyder at du kan få ekstra øjne på din virksomhed og den store betydning det har at vælge de rigtige medarbejdere.

Vi kender faldgruberne, og kan styre uden om dem, så du ikke spilder tid og penge eller få skabt unødig uro i din virksomhed.

Ja, det gør vi. Og den er vigtig. Den skal være så skarp og målrettet så vi sikrer os, at de helt rigtige kandidater søger stillingen. 

Rekrutteringsprocessen tager udgangspunkt i din virksomhed og det, du har brug for i din næste medarbejder. Derfor investerer vi lang tid på at stille helt skarpt på, hvad det er du søger. Ikke kun i nuet men også til udviklingen af din virksomhed.

Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at ramme rigtigt første gang, så kan der være enkelte situationer, hvor forventningerne alligevel ikke mødes, kemien ikke stemmer eller noget uden for vores indflydelse står i vejen. Skulle det ske, og ansættelsesforholdet må ophæves, gennemfører vi naturligvis en ny ansættelsesrunde uden yderligere omkostninger for dig.

Det kan vi. Vi kan som udgangspunkt hjælpe i alle landsdele, så uanset hvor dit firma ligger, eller hvor du har brug for at ansætte en ekstra medarbejder, kan vi hjælpe dig. Og vi gør det gerne. 

Når vi gennemfører rekrutteringsopgaver, er der flere betingelser, der skal være opfyldt. Det er ikke altid den dygtigste kandidat, som vil være den bedste medarbejder. Vi vurderer både faglige, personlige og sociale kompetencer.

I Procur er vi godkendt til at lave DISC-profiler. Vi bruger analysens resultat til at komme hele vejen rundt om både virksomhed, job og kandidat, inden den endelige beslutning skal træffes. For os er det vigtigt at have det bedst mulige grundlag for at sikre det rette match.

Fandt du ikke dine svar?

Her på siden har vi givet svar på nogle af de spørgsmål vi oftest støder på. Måske fandt du ikke svar på det du søgte? Du skal ikke holde dig tilbage – kontakt os endelig og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig?

FAQ

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.