Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør

Du ønskes en rigtig god sommer

Kære kunder og leverandører.

Tusind tak for samarbejdet i første halvår. Det har været et underligt, udfordrende og udviklende 2020 hidtil. Et halvår, der har lært os at fokusere på nuet, at være til stede og nyde, hvad vi har. Fordi ingen kender dagen i morgen.

Vi havde dækket op til et fantastisk forår. Butikken havde fået det helt store servicecheck, nye samarbejdspartnere, ny hjemmeside, et ekstra skrivebord og nye blomster på kontoret. Vi havde glædet os til et forår med fuld fart på. Det kom ikke helt til at gå sådan, men efter den værste panik over lukkede grænser og dommedags profetier havde fortaget sig, fik vi pludseligt travlt igen. Faktisk så travlt, at vi har udvidet bemandingen, og åbner for nye brancher, nye kunder og nye samarbejder. Velkommen til Procur, Tinna Hansen – vi glæder os!

Nu er det så småt ved at være ferietid for os. Vi lukker ikke ned, men pakker strandstol, solcreme og badevinger, og lister lige så stille ud i det danske sommerland. En ad gangen, og på behørig afstand…. Men kontoret er fortsat bemandet, og herfra leverer vi selvfølgelig fortsat kvalificeret arbejdskraft til dem, der har brug for det.

Ring til os på 3215 1010

Del blogindlæg

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Andre blogindlæg

Det er dit ansvar

Det er dit ansvar

Er der orden i tingene? Som vikarbureau kan vi, fra tid til anden, godt føle vi driver vores forretning fra Øretævernes Holdeplads. Mange virksomheder har

Læs mere »

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.