Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Ukraine

Boliger søges

Procur Vikar leverer mandskab til byggeriet og metalindustrien

og vi har meget, meget travlt…

– med at levere kvalificeret mandskab i hele landet. Vi laver reservedele til biler, maskiner og udstyr og meget, meget andet. Vi laver veje, svejser trapper, broer og porte. Vi bryder ned, bygger nyt, maler, lægger fliser og rydder op bagefter. Der er nok at tage fat på.

Det betyder også, at vi har brug for endnu flere boliger, hvor vores dygtige medarbejdere kan bo i længere perioder – fra 4 – 16 uger. Og som regel 7 dage om ugen.

Når vi ansætter vikarer, sørger vi for at indleje passende boliger i nærheden af arbejdspladsen. Vi sørger for rettidig betaling af huslejen, og står til rådighed, så både udlejer og vikar får en god oplevelse.

Hvis du har en bolig, der kan rumme en enkelt medarbejder, et par kolleger eller måske et større arbejdshold på 4 – 12 mand, hører vi gerne fra dig. Og vi er nysgerrige, hvis du kender nogle, som kender nogle.

Du kan se mere om, hvad vi laver her https://procur.dk/, og du er mere end velkommen til at ringe til os på 3215 1010, hvis du vil have en snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.