Rette match

Få kvalificeret arbejdskraft, der kan løse opgaven for dig.

Tryghed

Vi sikrer at lovgivningen på vikarområdet er overholdt.

Full service

Vi gør tingene for dig - og vi har styr på det vi gør.

11 administrative opgaver du slipper for, når du bruger et vikarbureau.

Som virksomhedsejer ved du, at dine medarbejdere kan være en administrativ tung post. Du skal have styr på alt lige fra løn til rekruttering og de mange andre administrative opgaver, der følger med at drive en virksomhed i Danmark.

Men hvad nu hvis vi fortæller dig om 11 administrative opgaver, som vi kan spare dig for, og dermed spare dig både dyrebar tid og ressourcer. Læs med her, og se hvordan et vikarbureau som Procur kan aflaste dig og gøre din hverdag lidt nemmere.

Indholdsfortegnelse

Administrative opgaver Infografik

Her har du de 11 opgaver, som du ikke længere behøver at bekymre dig om.

Rekruttering

At finde den rigtige kandidat/medarbejder er ofte både tidskrævende og dyrt. Dit vikarbureau har HR medarbejdere med brancheerfaring og detaljeret forståelse for rekrutteringsprocessen, og de kan hjælpe dig. På den måde får du den rette kandidat til opgaven, med en minimal tidsmæssig og økonomisk indsats fra din side.

Ansættelseskontrakter.

Du behøver ikke at udarbejde ansættelseskontrakter for dine midlertidige medarbejdere. Dine vikarer er ansat af vikarbureauet og er derfor allerede omfattet af en kontrakt hos dem.

Uddannelse og kompetencer

Det kræver tid og penge at oplære og evt. efteruddanne en medarbejder. Heldigvis er der allerede sørget for uddannelse, når du bruger et vikarbureau. Din nye medarbejder vil ankomme klar til at arbejde, uden at du behøver at foretage nogen yderligere oplæring.

Opsigelser og afskedigelser

At skille sig af med en medarbejder kan være en langvarig og dyr proces med en masse papirarbejde. Midlertidige medarbejdere (vikarerne) er ansat af vikarbureauet, så du behøver ikke at bekymre dig om opsigelser eller afskedigelser.

Løn.

Du skal ikke bruge ressourcer på lønningerne til dine vikarer, da vikarbureauet tager sig af det hele. De giver deres medarbejdere (vikarerne) løn, evt. overtidsbetaling, feriepenge, pension, sygeløn og andre tillæg, hvilket betyder, at du ikke selv behøver at administrere disse opgaver.

Diæter og udlægger penge.

Normalt skal dine faste medarbejdere have diæter og udlægger penge på opgaver, hvor det kræves, at der arbejdes væk fra arbejdspladsen og medarbejderens bopæl. Dette slipper du for, når du bruger vikarer.

Skatter

Du skal ikke indberette skat for dine vikarer, da dit vikarbureau tager sig af dette.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Tag fat i os og få en uforpligtende snak

Sygdom

Vikarbureauet håndterer alle detaljerne omkring fravær, sygdom og evt. sygedagpenge til dine midlertidige medarbejdere.

Ferie

Når du bruger vikarer, er det bureauet, der sørger for ferie og fridage mv.

Planlægning

At bruge vikarer er en meget fleksibel løsning, der giver dig muligheder for både at øge og reducere din arbejdsstyrke efter behov. Det gør det lettere at planlægge i perioder med f.eks. spidsbelastning og giver dig mulighed for en mere effektiv udnyttelse af dine personaleressourcer uden at skulle bruge store ressourcer på opgaven.

Regler og love

Det er bureauets opgave at sikre, at vikariatet lever op til vikarloven, kollektive overenskomster og evt. andre bindende generelle bestemmelser. Det indbefatter bl.a. arbejdstidens længde, overarbejde, pauser, hvileperioder, natarbejde, ferie, helligdage og aflønning.

Du skal være opmærksom på, at ansvaret i sidste ende dog er dit. Det kræver tillid at skulle lægge denne opgave i hånden på en samarbejdspartner, så brug et vikarbureau som du ved har styr på tingene. Hos Procur oplever vi desværre, at det ikke altid er tilfældet i vikarbranchen.  

Læs også: Sæsonarbejdere – Lad dit vikarbureau hjælpe dig i perioder med behov for ekstra arbejdskraft

Tag fat i os, hvis du vil høre mere

Der er som sagt mange fordele ved at outsource hele eller dele af jeres bemanding til os. Er du stadig i tvivl, så er du naturligvis altid velkommen til at tage en helt uforpligtende snak med os.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Del blogindlæg

Facebook
LinkedIn

Nyeste blogindlæg

Kontakt procur vikar

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FINDE KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE?

Hvis du udfylder formularen nedenfor – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lad os være din (ekstra) personaleafdeling.

Vi er til for dig, der gerne vil:

Kontakt os og hør om alle fordelene ved at være på forkant og samarbejde med et vikarbureau, der tager din virksomhed og dine opgaver seriøst.